Robin na Renesansnom festivalu!

Robinova jazbina se vraća i na 16. Renesansni festival! Od 17. - 20. kolovoza se družimo uz ledeni gemišt i super fina jela na koprivničkim bedemima!

Sretni smo i zadovoljni što smo u mogućnosti pozvati vas da nam se ponovo pridružite u Robinovoj jazbini. U našoj krčmi možete potražiti osvježenje i uvijek dobar zalogaj! Na meniju pronađite  vrhunska jela koje je osmislio i u djelo proveo križevački chef Mišel Doskočil. Robinov prut, Robinova trgana gujda, Robinov punjeni pinklec, Robinovi oblizeki i Robinova kralevska žabica neka izazovu veliko zadovoljstvo svih posjetitelja koji će ih probati! Naravno, sva peciva koja idu uz jela su oplemenjena koprivom! 

Ove godine preporučamo da isprobate i NOVO JELO U PONUDI - Robinovu zežmikanu gujdu!

 Robinov prut Robinova trgana gujda
Robinov punjeni pinklec Robinovi oblizeki

I ove godine pozivamo Vas da se fotkate s našim Robinom Hood-om koji će šetati po bedemima i dijeliti svoj plijen! Slobodno ga pitajte za Robin zlatnike koje je ukrao od bogatih plemića! Zlatnici će vam ostati za uspomenu, ali...PSSST! Neki od zlatnika imaju grešku, a baš ti pogrešni vam donose nagradu - poklon bon za konzumaciju Robin renesansnih delicija u Robinovoj jazbini u vrijednosti 20€!


Nadamo se lijepom vremenu svih dana festivala kako bismo u potpunosti mogli uživati u renesansnom duhu i super finoj hrani u našoj jazbini!

Djelić atmosfere 2022. godine možete vidjeti i na našem videu:Bogati program 16. Renesansnog festivala pronađite: OVDJE