Šumoliki Robin - dječja šumska utrka!

U sklopu 2. šumskog traila u Koprivnici, Robin trgovine i trkači iz platforme Run, man, run za sve klinceze i klince organizirali su dječju šumsku utrku pod nazivom ŠUMOLIKI ROBIN! 

Naime, subota 20. kolovoza 2022. bila je rezervirana za boravak u prirodi, za disanje punim plućima na koprivničkom izletištu Crna gora gdje se po drugi put održava jedinstveni šumski trail. Dječje utrke posebno su planirane i pripremane s velikom pažnjom profesionalaca kako bi pobudile natjecateljski i sportski duh, kao i duh fair playa i među najmanjima. Početak utrka bio je u 9:30 a mališani su se mogli natjecati u tri kategorije. 

Staze su pripremljene prema uzrastima:
·  150 m – 0 do 3 godina (uz pratnju roditelja)
·  350 m – 4 do 7 godina
·  450 m – 8 do 11 godina

Svi natjecatelji koji su pristigli u cilj dobili su unikatnu Šumoliki Robin medalju koju im je uručio Robin Hood osobno, dok su oni najbrži bili nagrađeni poklon paketima koje su Robin trgovine pripremile u suradnji sa svojim partnerima - Jamnicom i Fructalom!

Veseli nas veliki odaziv i gotovo 140 sudionica i sudionika te jedva čekamo sljedeći kolovoz i novu dječju utrku.
Zahvaljujemo i ekipi iz platforme Run, Man, Run na vrhunskoj organizaciji i prilici da sudjelujemo u ovom hvalevrijednom projektu!

#robindajeviše

KLIKNITE ZA VIDEO!